Voorkom hoge reparatiekosten met een Autotrust Garantie 

Bent u zojuist trotse eigenaar geworden van een occasion en bijbehorende Autotrust Garantie? Met de occasiongaranties van Autotrust weet u zeker dat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. Een Autotrust Garantie biedt extra zekerheid. Gebaseerd op de kilometerstand bij aflevering van uw auto en de leeftijd van uw auto is een passende garantiedekking voor uw auto afgesloten. Dit varieert van de ‘Autotrust Instap Garantie’ tot de ‘Autotrust Uitgebreid Garantie’’. Één ding is zeker, met een Autotrust Garantie zijn onverwachte reparatiekosten vanaf nu verleden tijd.

Vakkundige claim engineers


Diverse 
garantiedekkingen


Dichtbij huis én in Europa 


Snelle claimafhandeling

Verrassingen achteraf, daar houden we bij Autotrust niet van. Duidelijkheid en transparantie dan weer wel. Met een Autotrust Garantie weet u precies waar u aan toe bent. En mocht er dan onverhoopt toch iets mis blijken te zijn met uw auto, dan kunt u altijd terecht bij één van de Autotrust Netwerkgarages bij u in de buurt.

Wat is uw voordeel?

Bij Autotrust doen we ons uiterste best om u een zorgeloze rijervaring te bezorgen. Uw belang staat bij ons altijd voorop. Wij zijn er voor u om vragen te beantwoorden. En in het geval van een claim verwijzen wij u graag naar een garage bij u in de buurt of schakelen we een expert in, indien u wenst dat een onafhankelijke partij uw claim nogmaals beoordeelt. Onze voorwaarden zijn helder en duidelijk, wij doen wat we zeggen. Daarom weet u precies wat u van ons kan én mag verwachten.

Defect? Meld uw claim eenvoudig online!

Als u een nieuwe auto koopt gaat u er natuurlijk vanuit dat het een goede aankoop is. Niets is vervelender dan wanneer er toch iets mis blijkt te zijn met uw auto. In dat geval zijn wij er voor u. Claims kunt u eenvoudig online indienen. Om een snelle claimafhandeling te garanderen is het belangrijk dat zodra u een (beginnend) defect opmerkt dit direct te melden. Het defect moet vervolgens door Autotrust beoordeeld en goedgekeurd worden, voordat de auto gerepareerd wordt.

Claim melden

Dankzij het uitgebreide reparatienetwerk van Autotrust heeft u met onze garanties altijd reparatie dichtbij huis.

petra-klein.jpg
Petra Kuipers Senior Aftersales Adviseur, Autotrust

Wij nemen u het garantieproces volledig uit handen. Door pro-actief met u mee te denken komen we samen tot de best passende oplossing voor u als klant. Naast onze standaard producten bieden wij ook maatwerk mogelijkheden aan voor occasiongaranties of garantieproducten aansluitend op de fabrieksgarantie.

Met het innovatieve Autoplan ervaart u de voordelen van complete ontzorging én gemak. Het Autoplan wordt aangeboden als flexibel abonnement, volledig afgestemd op de voorkeuren van uw klant. Laat de randzaken zoals onderhoud, reparaties en slijtage aan ons over en focus op hetgeen echt belangrijk voor u is.

Kostenefficiënt en tijdbesparend, dat zijn onze Eigen Label oplossingen. Hierbij worden onze (occasion)garanties en onderhoudsabonnementen gegoten in uw eigen huisstijl. U maakt optimaal gebruik van de kracht van uw eigen merk. Bovendien heeft u geen omkijken meer naar het garantie- en claimproces, dat regelen wij voor u.