Om u nog meer zekerheid te bieden bij het kopen van uw occasion, gaat Autotrust de samenwerking aan met Occasionkeuring Nederland. Nederlands snelste aanbieder van occasionkeuringen! Door deze samenwerking is er nu de mogelijkheid om garantie te krijgen op uw auto na een aankoopkeuring bij een van de 500+ aangesloten BOVAG keuringstations. Hierdoor kunt u onbezorgd blijven genieten van uw auto, want het laatste wat u wilt zijn verassingen na aanschaf.

Aankoopkeuring inclusief garantie
Vol trots geniet u van uw nieuwe aanwinst, toch kunt u onverhoopt te maken krijgen met een kapotte versnellingsbak of een motorstoring. Occasionkeuring Nederland en Autotrust laten niets aan het toeval over. Koopt u een occasion zonder garantie, dan kunt u vanaf nu via Occasionkeuring Nederland een aankoopkeuring ínclusief garantie afsluiten. Zo geniet u tot maximaal 12 maanden na aankoop van zorgeloos rijplezier!

Online je claim melden
Gaat er onverhoopt iets stuk aan de auto? Een defect kunt u eenvoudig en snel melden via www.autotrust.nl/claims. Met een landelijk netwerk aan reparerende garages is er altijd wel een oplossing bij u in de buurt. Daarnaast biedt Autotrust garantiedekking in de meeste Europese landen, dus ook als u naar Kroatië gaat en u komt stil te staan, is 1 telefoontje genoeg om te weten waar naar toe te gaan zodat u weer snel op weg kunt. Onze ervaren Claim Engineers staan graag voor u klaar voor hulp en advies.

Voorkom hoge reparatiekosten met een garantie van Autotrust
Zonder aankoopkeuring is het niet mogelijk om als particulier rechtstreeks garantie af te sluiten bij Autotrust. Wilt u gebruikmaken van de garantie van Autotrust, dan kunt u deze zelf gemakkelijk en snel online afsluiten. Na aanvraag van een All-in Occasionkeuring ontvangt u een aanvullende e-mail met daarin een voorstel voor garantie ná afloop van de keuring, voor zowel 6 maanden als 12 maanden. Daarin is er de keuze tussen Instap Garantie en Uitgebreide Garantie, afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van de auto. Nadat Autotrust de acceptatiekeuring beoordeeld en goedgekeurd heeft, wordt uw auto definitief geaccepteerd voor garantie. Garantie is mogelijk voor occasions tot 12 jaar met een maximale kilometerstand van 200.000 km. Er zijn al garantiemogelijkheden v.a. €269,- (ex. kosten aankoopkeuring)

Door de samenwerking met Occasionkeuring Nederland bieden we u nóg meer zekerheid bij het kopen van uw tweedehands auto en geniet u van zorgeloos rijplezier!

Wilt u ook een zorgeloze rijervaring? Plan dan nu uw All-in Occasionkeuring  en ontvang aansluitend een offerte voor garantie.

 

 

Relevante andere artikelen