Wie zijn wij? 

Uw klant met een zorgeloos gevoel laten rijden. Dat is wat Autotrust doet. Dit doen we niet alleen, maar samen met u. Samen met u kijken we naar de meest geschikte garantieoplossing voor u, want uw voordeel is ook ons voordeel.

Dit doen we al sinds 2009. Met een flinke dosis enthousiasme, kennis en heel wat lef zijn we in de loop der jaren flink gegroeid. We blijven ons ontwikkelen en gaan iedere dag tot het uiterste om een volwaardige partner voor onze klanten te zijn. Juist door onze klanten centraal te stellen, leergierig te blijven en op zoek te gaan naar verbetering zijn we uitgegroeid tot marktleider op het gebied van occasiongaranties. En dat maakt ons natuurlijk erg trots!

Waar staan wij voor? 

Wij zijn er écht voor onze klanten en lopen graag een stapje harder. Door onze oprechte passie voor autotechniek en kennis die wij in huis hebben wéten wij waar we het over hebben. Zo kunt u altijd met uw vragen bij ons terecht. En dat vinden wij belangrijk, want zo weet u precies wat u aan ons heeft. Een samenwerking gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Sámen met u gaan wij voor zorgeloze rijervaringen voor auto eigenaren. Wij geloven in samenwerken, want twee weten meer dan één. Innovatie vinden wij ook belangrijk, we blijven onszelf vernieuwen, zodat we samen met u optimale, innovatieve oplossingen kunnen ontwikkelen. Zo kan uw klant blijvend genieten van een zorgeloze rijervaring.

Onze claimafdeling bestaat uit allemaal mensen met ervaring in de werkplaats.

Elnathan van Lottum
Manager Claims

Wij hebben vaak heel leuk contact met onze klanten! 

Team Aftersales

Onze bouwstenen 

Autotrust maakt sinds 1 januari 2021 onderdeel uit van Bovemij, dat oplossingen biedt die mobiliteitsbranche en consument dichter bij elkaar brengen. De missie van Bovemij sluit naadloos aan op de missie van Autotrust: ‘Consumenten met een zorgeloos gevoel laten rijden’.  

Als volmacht bedrijf heeft Autotrust Europe B.V. de bevoegdheid gekregen om uit naam van een verzekeraar verzekeringen te sluiten en schaden te behandelen. Autotrust Europe B.V. treedt op als gevolmachtigd agent voor N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij. Dit betekent dat Autotrust Europe B.V. vrijwel alle werkzaamheden en handelingen verricht die een verzekeraar ook uitvoert. De verzekeraar, N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij, blijft verantwoordelijk voor de financiële risico’s als volmachtgever. Meer informatie?

Werken bij Autotrust

Wij zijn een jonge, dynamische organisatie en gaan geen uitdaging uit de weg. Onze ambities zijn hoog en we groeien snel. Houd jij van een uitdaging en wil je werken in een ambitieus en gezellig team? Houd dan deze pagina in de gaten. Openstaande vacatures worden hier gepubliceerd. Geen openstaande vacatures op dit moment? Stuur een open sollicitatie naar info@autotrust.nl

Over Team Autotrust

Word ook klant bij Autotrust

En ervaar de voordelen van gemak en complete ontzorging. Nieuwsgierig naar wat anderen van ons vinden? Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten.

  • logo-Multi Auto.png
  • synyco-logo.jpg
  • AutoCrew_Logo_HR (002).jpg
  • vaartland.png