BOVAG Garantie Kampeerauto

Autotrust heeft exclusief voor BOVAG-leden die campers verkopen twee garantieoplossingen ontwikkeld: BOVAG Risicodekking Kampeerauto en BOVAG Netwerkgarantie Kampeerauto. Aanleiding hiervoor is de verlenging van de BOVAG Garantie vorig jaar, van zes naar twaalf maanden. Je kunt het risico op garantiekosten deels verleggen naar Autotrust en garantieclaims helemaal af laten handelen door Autotrust. Autotrust ontwikkelde deze producten eerder voor autobedrijven en rolt deze nu ook uit naar camperbedrijven.

Risicodekking BOVAG Garantie Kampeerauto

Als je na de verkoop van een camper met BOVAG Garantie het risico op garantiekosten wilt beperken, dan kun je dit risico grotendeels verleggen naar Autotrust. De klant krijgt vanuit jou als verkoper BOVAG Garantie Kampeerauto en op de achtergrond regel je met Autotrust de (on)kosten. Deze risicodekking is met name bedoeld voor klanten uit de eigen regio. Doordat de klant bij een defect bij jou terugkomt in de werkplaats om de reparatie uit te voeren, ben je daarbij verzekerd van omzet uit de reparatie. Je behoud zelf het klantcontact, waardoor deze garantie ook geschikt is als klantenbinder. 

BOVAG Netwerkgarantie Kampeerauto

Komt een klant niet uit de buurt of heeft u geen eigen werkplaats? Met de BOVAG Netwerkgarantie Kampeerauto kan de klant terecht bij een van de BOVAG-netwerkgarages in de buurt. Autotrust neemt de communicatie met uw klant over en verwijzen uw klant in het geval van een claim door naar een BOVAG-netwerkgarage in zijn of haar buurt. Zo wordt u volledig ontzorgt op het gebied van garantieclaims.

Nog even alle voordelen op een rij: 

Specifiek ontwikkeld voor BOVAG-leden.

Volledige ontzorging


Landelijke dekking binnen het BOVAG Netwerk


Klantenbinding 

 


Garanties eenvoudig online aanmelden

 

 

Meer weten? Vraag vrijblijvend een demo account bij ons aan!

Demo account aanvragen

 

Heeft u al een account? Dan kunt u hier inloggen.  

Inloggen

Word ook klant bij Autotrust

En ervaar de voordelen van gemak en complete ontzorging. Nieuwsgierig naar wat anderen van ons vinden? Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten.

  • vwe logo.png
  • Seldenrijk_Logo_kleiner.png
  • ftrlogo.png
  • bcs_logo.png