Garantieverlenging voor consumenten

Het bieden of verkopen van garanties staat er om bekend dat het klanten terug in de werkplaats brengt. Dit positieve effect kunt u verlengen door Autotrust de garanties te laten verlengen. Wij nemen dan op een klantvriendelijke manier contact op met de eindgebruiker van de garantie, en bieden de mogelijkheid deze garantie met een jaar of twee jaar te verlengen. 

Autotrust heeft als enige garantieverzekeraar een eigen team van Wft gediplomeerde binnendienst medewerkers, die ervoor zorgen dat de consument in uw werkplaats terugkomt.

Wat is gedekt?

Autotrust dekt de kosten van de reparatie of vervanging van defecte onderdelen die onder de garantie vallen. Maar ook de uren die de monteur er mee bezig is, worden door Autotrust betaald, inclusief de uren die de monteur besteedt om het defect op te sporen.

Uw garantie gaat direct in. Wel is het belangrijk dat de auto in orde is. Defecten die al in de auto aanwezig zijn op het moment van afsluiten van de garantieverzekering kunnen vanzelfsprekend niet worden vergoed. Defecten die ontstaan tijdens de garantieperiode worden vanaf de eerste dag vergoed.

Garantie bij import

Indien u een auto importeert uit Duitsland, heeft u vaak geen recht op garantie in Nederland. Daarom kunt u een vervangende garantie afsluiten bij Autotrust.

Omdat uw auto nog geen Nederlands kenteken heeft, kunt u de prijs van de garantie op onze website uitrekenen door te klikken op de optie "geen kenteken?". 

Mocht dit niet lukken, dan kunt u contact met ons opnemen via 0592-340018

Neem contact op