Garantieverlenging voor consumenten

Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden met een Autotrust garantie. Autotrust biedt verschillende garantiedekkingen, van Standaard tot Exclusief. Heeft u zojuist een occasion gekocht? Of wilt u garantie op uw huidige auto? Voorkom onverwachte hoge reparatiekosten door mankementen aan uw auto en sluit zelf uw garantie af. 

U kunt kiezen uit verschillende garantiemogelijkheden: van Standaard tot Exclusief, Autotrust biedt voor u de garantieoplossing.

Autotrust heeft een eigen team van gediplomeerde servicemedewerkers. Zij zorgen ervoor dat uw vragen persoonlijk beantwoordt worden.

Wat is gedekt?

Autotrust dekt de kosten van de reparatie of vervanging van defecte onderdelen die onder de garantie vallen. Ook de uren die de monteur ermee bezig is, worden door Autotrust vergoed. 

U kunt uw garantie voor één of twee jaar afsluiten. Mankementen die al in de auto aanwezig zijn op het moment van afsluiten van de garantie, kunnen vanzelfsprekend niet worden vergoed.

In het geval van een geldige claim worden, volgens de voorwaarden van de gekozen garantiedekking, de kosten vergoed.

Garantie bij import

Wilt u een auto uit het buitenland importeren? Bespreek de garantiemogelijkheden met één van onze medewerkers. Neem contact met ons op, graag helpen wij u verder, bel: 0592-340018.

Neem contact op