Oplossingen

De garantie die u geeft, of die u verkoopt hangt af van het type bedrijf dat u voert. De occasions die u wilt garanderen en de verwachtingen van uw klant. 

Ieder autobedrijf is anders. Is uw autobedrijf zelfstandig of maakt het onderdeel uit van een groep? Bent u merkdealer of onafhankelijk? Verkoopt u vooral auto’s aan uw dorpsgenoten of juist door heel Nederland? Het type bedrijf dat u voert en het type occasions u verkoopt bepalen samen wat voor u de beste oplossing is.

Autotrust biedt garanties onder eigen merk. In kleinere aanvraaghoeveelheden gaat het altijd om een per auto geprijsde verzekering. Bij grotere aantallen biedt Autotrust ook andere mogelijkheden, zoals white label, onverzekerd, variabel of juist vast geprijsd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Autotrust biedt u innovatief garantiemanagement, verzekerd of onverzekerd, standaard of maatwerk.

 • 1.png
  Autotrust garantie

  Als professioneel autobedrijf kunt u vandaag nog beginnen met het aanbieden van Autotrust garanties. Autotrust heeft een eenvoudig aanvraagsysteem waarbij de leeftijd, het merk en het model van de auto de premie bepaalt. Het afsluiten van een garantie duurt nog geen minuut.
  Het systeem werkt uitstekend voor individuele autobedrijven die soms garantie geven of verkopen. Ook kleinere autobedrijven zijn geholpen met het standaard Autotrust product.

 • 2.png
  White label garantie

  Naast garanties onder het Autotrust merk ondersteunt Autotrust ook merk programma’s, dealer programma’s en natuurlijk de BOVAG garantie. Wij stemmen de oplossing af op uw behoefte en de omvang van uw onderneming.

Hoe werken wij?

Autotrust biedt een volledig online systeem voor het afsluiten van garanties en indienen van claims.

 • 3.png
  Verzekerd

  De wet eist vaak dat garanties verzekerd zijn. Wij hebben de beste oplossing voor u. Autotrust brengt haar verzekerde garanties onder bij Lloyds (www.lloyds.com) en Autotrustverzekeringsmaatschappij N.V. (www.autotrustverzekeringsmaatschappijnv.nl).

 • 4.png
  Onverzekerd

  Een garantie kan een zuivere verzekering zijn, maar u kunt ook een deel van het risico op u nemen. Als u gewend bent garanties in eigen beheer te doen, is het niet noodzakelijk om het roer volledig om te gooien. Autotrust heeft flexibele onverzekerde garanties waarmee u veel kosten kunnen besparen.

  De meeste garantie-oplossingen van Autotrust bieden u een uniek inzicht in de prestatie van uw garanties. Open Warranty is een garantiemanagementsysteem wat alleen beschikbaar is voor Autotrust klanten.

   

“Niets is zo veranderlijk als de wet- en regelgeving rondom occasiongaranties. Laat Autotrust daarom uw garantiepartner zijn. Wij zijn in staat om met een gedreven, ervaren, kundig en klantgericht team invulling te geven aan garanties op maat.”

Sjoerd van Wely | Manager Sales en Marketing