Zorgeloos rijden met onze onderhouds­abonnementen

Met de onderhoudsabonnementen van Autotrust biedt u uw klant dezelfde zekerheid als bij private lease. Uw klant betaalt een vast bedrag per maand voor reparatie, gepland onderhoud, ongepland onderhoud door slijtage en het verwisselen van de banden. Alle technische kosten in één maandbedrag. Daarbij heeft uw klant de mogelijkheid zélf een abonnement samen te stellen, helemaal afgestemd op de eigen voorkeuren. Ervaar nu zelf de voordelen van onze onderhoudsprogramma’s.

Complete ontzorging 


Gebruiksvriendelijke  online omgeving 


Uw data snel inzichtelijk 


Versterkt uw klantenbinding 

Onder andere Opel en PSA hebben de voordelen van onze onderhoudsabonnementen al ontdekt. Voor hen hebben wij respectievelijk het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement en Autoplan ontwikkeld. Verschillende onderhoudsprogramma’s waarbij het abonnement maandelijks opzegbaar is na één jaar en waarbij klanten hun eigen abonnement kunnen samenstellen. Het is bij ons ook mogelijk om het onderhoudsprogramma in uw eigen huisstijl uit te rollen. Zo profiteert u niet alleen van complete ontzorging, maar ook van de kracht van uw eigen merk.

Wat is uw voordeel? 

Klanten worden uit het oog verloren doordat occasions vaak niet meer onderhouden worden door de merkdealer. En daar zagen wij een kans, want klantenbinding is dé sleutel tot succes. De onderhoudsabonnementen van Autotrust vergroten de loyaliteit van uw klant en zorgen ervoor dat uw klant naar u terugkeert voor het onderhoud van de aangeschafte auto. Naast een versterkte klantenbinding garanderen wij ook omzetgroei en bovendien is dit een extra kans om het vertrouwen van uw klant te vergroten. Door zaken te doen met een gesloten portemonnee weet uw klant precies wat hij kan én mag verwachten. En dat is een hele geruststelling. Natuurlijk profiteert uw klant ook van de voordelen en het gemak van de onderhoudsabonnementen van Autotrust. Volledig eigenaarschap over de auto, duidelijke maandelijkse kosten en de mogelijkheid om een eigen abonnement samen te stellen zorgen ervoor dat uw klant niet voor verrassingen komt te staan.

Hoe werkt het? 

U ontzorgen, dat is ons doel. We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Via uw persoonlijke account krijgt u toegang tot het Autotrust Portal, onze online omgeving. Hier kunt u eenvoudig en snel onderhoudsabonnementen afsluiten, abonnementen inzien en claims indienen. Een onderhoudsabonnement is in een paar minuten afgesloten en u heeft er geen omkijken meer naar! Dat is wel zo makkelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw autobedrijf? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Met onze onderhoudsabonnementen heeft u gegarandeerde omzet en komt uw klant nooit voor financiële verrassingen te staan.

frouwke-klein.jpg
Frouwke Herder Directeur, Autotrust

Word ook klant bij Autotrust

En ervaar de voordelen van gemak en complete ontzorging. Nieuwsgierig naar wat anderen van ons vinden? Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten.

  • AutoCrew_Logo_HR (002).jpg
  • logo-Multi Auto.png
  • Seldenrijk_Logo_kleiner.png
  • Lease_Plan.png