Autotrust Campergarantie

 

Regelmatig krijgen we de aanvraag of we ook een camper in de garantie nemen. Natuurlijk doen we dat! De populariteit van de camper is enorm en sinds corona natuurlijk steeds meer. Logisch, want het is veilig om je “eigen huis” mee te nemen.

Als je dan op stap bent, wil je niet dat er iets kapot gaat aan de camper zodat je de reis niet kunt vervolgen. En je zal maar in Limburg zijn, dan wil je ook niet terug naar Friesland waar je de camper kocht.

Daarom is er Autotrust Garantie. Wij bieden de Instap en de Uitgebreid Garantie al voor personen- en bedrijfswagens en dit kan natuurlijk ook gewoon gelden voor een camper, want de techniek blijft gelijk. Maar toch zijn we nog even kritisch door de voorwaarden gelopen omdat het gebruik van een camper zo anders is dan van een auto.

Stel je hebt net een camper aangeschaft en je wilt een rondreis door Scandinavië maken, dan wil je Finland uiteraard ook meepakken en niet hoeven nadenken dat je binnen 60 dagen weer terug bent in Nederland. Daarom is er een aanpassing gedaan dat de garantie gewoon geldt in het buitenland én hebben we nog een groot aantal landen toegevoegd aan de lijst met landen waar de dekking geldt. Dus ook als je nu naar Kroatië gaat en je komt stil te staan, is 1 telefoontje genoeg om te weten waar naar toe te gaan zodat je weer snel op weg kunt.

Dit is de reden waarom we speciaal voor de camperliefhebbers onze garanties op maat hebben gemaakt. Nu alleen maar hopen dat de koelkast niet stuk gaat, want de leefruimte valt niet onder onze garanties.

Relevante andere artikelen