• vakgarage logo.jpg

  Vakgarage

  Vakgarage is het oudste full service garageconcept van Nederland. De in 1991 opgerichte formule verkoopt duizenden kwaliteitsoccasions per jaar vanuit de ruim 280 vestigingen.

  Autotrust verzekert de Vakgarages tegen garantieaanspraken, handelt hun claims af, biedt een duidelijk en overzichtelijk portaal aan en ondersteunt Vakgarage commercieel met een sterk garantiemerk. Tevens blijven de garantiereparaties binnen het Vakgarage-netwerk en profiteert de ondernemer er ook aan die kant van. Ook niet onbelangrijk: de Vakgaragist weet van tevoren wat er per voertuig verdiend wordt. Geen verrassingen achteraf.

  Vakgarage en Autotrust: Goed geregeld, transparant, risico verkleinend voor de consument en de ondernemer en vooral: voldoet aan de huidige wet- en regelgeving.

 • vwe.png

  VWE

  Al meer dan veertig jaar zit oprichter Ton Vestering in de autobranche. In deze vier decennia is zijn autobedrijf uitgegroeid tot de grootste RDW-provider van Nederland: VWE Automotive. Vandaag de dag ontzorgt VWE de autobranche met slimme online tools, marktcijfers en voertuiginformatie.

  Sinds 2013 biedt VWE de autobedrijven in samenwerking met Autotrust ook de juiste garantie voor occasions aan.

 • logo bynco.png

  Bynco

  De start-up Bynco is de eerste speler in Nederland die de verkoop van occasions geheel online mogelijk maakt. Bynco (Buy Your Next Car Online) is een initiatief van AutoBinck Group en richt zich op de online verkoop van jong gebruikte auto’s. Volgens Jeroen Veldman, general manager van Bynco, is het initiatief uniek in Nederland. “We zijn de eerste webwinkel voor auto’s. In de markt van gebruikte auto’s is in ons land al decennia lang weinig tot niets gebeurd op het gebied van innovatie. We geloven dat dit de nieuwe manier is voor consumenten om gebruikte auto’s te kopen.”

  Bynco wil een einde maken aan het ondoorzichtige koopproces van tweedehands auto’s. Veldman: “We zijn het met z’n allen heel gewoon gaan vinden dat je moet onderhandelen over de aankoopprijs van een tweedehands auto en nooit zeker weet of je een goede deal hebt gemaakt. Ook vinden we het heel normaal dat de auto waarin je een proefrit maakt nog niet technisch gekeurd is. Dat gebeurt pas nadat je de auto koopt. Zodat de dealer geen onnodige kosten maakt vooraf.”

  Om kopers maximale zekerheid te bieden, werkt Bynco op het gebied van garanties samen met Autotrust. Op elke auto wordt standaard minimaal 180 dagen garantie gegeven en deze garantie is altijd in de prijs inbegrepen. Het online aanmelden van verkochte voertuigen is in 4 simpele stappen geregeld en ook het online indienen van een claim op autotrust.nl spreekt voor zich.

 • multiauto.png

  Multi Auto

  Multi Auto is één van de succesvolste occasionverkopers van Nederland.
  Het bedrijf, opgericht in 2003, verkoopt honderden kwaliteitsoccasions per jaar. Klanten komen niet meer langs voor een auto en handelen de verkooptransactie online af. 

  De garantie van Multi Auto moet vertrouwen wekken bij de consument. Daarom hebben wij gekozen voor garanties van Autotrust. Autotrust is namelijk de enige garantieverzekeraar die nadrukkelijk haar eigen merk aan de garantie verbindt. Het Autotrust garantielabel wordt bovendien ondersteund door de grote portals (Marktplaats, Autotrack, Autoscout24 en AutoTrader).
  Autotrust verzekert Multi Auto tegen garantie-aanspraken, handelt haar claims af en ondersteunt Multi Auto commercieel met een sterk garantiemerk. Ook niet onbelangrijk: Multi Auto weet van te voren wat ze verdient per voertuig. Geen verrassingen achteraf.