Over ons

Het vertrouwen van Autotrust

Autotrust is een Nederlandse onderneming die sinds 2006 actief is op het gebied van occasiongaranties. We zijn niet de enige, wel zijn we uniek. Autotrust is marktleider geworden, niet door een kunstje te herhalen, maar door altijd op zoek te zijn naar verbetering.
Wij danken het vertrouwen van onze klanten aan het feit dat we hun belang vooropstellen. Wij geloven niet in traditionele verzekeringen. Een garantieverzekering moet een balans zijn tussen kosten, kwaliteit en klantbeleving. Het vinden van die balans is een kwestie van samenwerken en een transparant bedrijfsmodel. Daardoor betaalt u precies voor wat u nodig heeft. Uiteindelijk is dat de goedkoopste oplossing.

Focus op autotechniek

Autotrust heeft als enige garantieverzekeraar haar roots en management in Nederland. Het voordeel daarvan is dat Autotrust feeling heeft met de Nederlandse markt, zowel op gebied van wet- en regelgeving als haar reparatienetwerk. Veranderende wetgeving en toezicht zorgen voor aanpassingen. Wij weten wat moet, wat kan en mag. Daarmee helpen wij onze klanten zorg uit handen te nemen. De focus ligt op autotechniek. Onze claimafdeling is het hart van het bedrijf. Een hoog niveau van kennis en kunde staat hoog in het vaandel.

Onze claimengineers hebben een passie voor autotechniek. Zij verdiepen zich elke dag in de nieuwste technieken, veel voorkomende defecten, uitzonderlijke gevallen én de meest efficiënte oplossingen. Zo zijn wij een sparring partner voor verkoper, werkplaats en particulier over de juiste reparatie voor elk defect.

“Het is mijn passie om me elke dag weer te verdiepen in de techniek van auto’s en hiermee te zorgen dat alle garantieclaims technisch juist en efficiënt worden afgehandeld”

Arne Swart I 2e lijn Claim Engineer

Het bedrijf

Opgericht in 2006 en gevestigd in Assen. Autotrust beschikt over zelf ontwikkelde systemen, een eigen claimafhandeling en eigen verzekeringsfaciliteiten. Autotrust heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten en opereert onder andere als gevolmachtigd agent van LLOYD’s of London, de grootste verzekeringsmarkt ter wereld.

Onze belangrijkste klantengroepen bestaan uit onafhankelijke autobedrijven en merkdealers. Autotrust werkt daarnaast ook voor andere aansprekende klanten zoals verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, dealergroepen, importeurs en automerken.

“Wij vinden het persoonlijk contact met onze klanten heel belangrijk!”

Team aftersales

Werken bij

Autotrust is een snelgroeiende organisatie met oog voor haar medewerkers. Regelmatig hebben wij vacatures open staan. Houd je van uitdaging en wil je werken met leuke collega’s? Houd dan deze pagina in de gaten, hieronder worden de vacatures gepubliceerd. Geen openstaande vacatures op dit moment? Je kunt altijd een open sollicitatie sturen naar info@autotrust.nl.

“Ben je op zoek naar een uitdaging en persoonlijke ontwikkeling dan is Autotrust dé plek voor jou”

Carl Lewis I  Desk Accountmanager